Home
  Pictures
  Drivers
  Movies
  News
  Results
  Links
  For Sale
  Events
  Tracks
  Guestbook
  Sitemap
  E-mail
  Contact/Info

   

 

 

Since 6 June 2001:

Visitors!!
 

PAC Posterholt Press releases and news

Jan Bakkes Memorial trofee National Hotrods.
Bron: Bestuur PAC Posterholt

Op 10 September a.s. zal in de National Hotrods de Memorial Toffee worden verreden ter ere van Jan Bakkes. Jan Bakkes heeft als oprichter en Oud Voorzitter van de PAC veel werk verricht, zonder hem en zijn familie zouden we als club niet bestaan. Wat ooit als oriŽntatie ritten begon is uitgegroeid tot een top sport. Jan die ooit een tankstation in Posterholt begon en later een groot Toyota dealer werd in de verre omstreek, had de connecties en mensen om de baan in de "Holst" te beginnen en later verhuisde Jan de Speedway baan naar waar ze sinds 1973 nog steeds ligt aan de Akerstraat. Als coureur maakte hij nooit echt waar en liet zijn latere schoonzoons aan het werk binnen de Hotrod klasse (Ger Verstegen, Hansi Wambach) deze reisden op een later tijdstip zelfs af naar het EDngelse Ipswich en deden het daar voor HOLLANDERS in die jaren niet slecht. Maar terug op Jan Bakkes die op de Zondag geŽerd zal worden in de wijze van een Trofee aan de winnaar bij de National Hotrods. Er zullen meer rondes dan normaal gereden worden en een eventuele vierde manche (als de tijd dit toelaat) dit alles zal begeleid worden door een deel van Jan's Familie die ook de uitreiking voor hun rekening zal nemen. Er zullen tevens nog 8 ander klassen aan de start staan.

Voor meer en andere informatie kijkt U op:WWW.PAC2002.NL

De wedstrijden beginnen om 11:30uur en duren tot ongeveer 18:00uur

 

Inschrijving Stockrod klasse.

Bron: Bestuur PAC / Johnn Tetz.07-02-2006


Voor de inschrijving binnen de Stockrod klasse gelden er een paar regels, deze willen we U graag toelichten via het volgende bericht.

Nu er geen Stockrod klasse meer in Venray mag rijden moeten we de volgende regels handhaven. Alleen coureurs die afgelopen seizoen hebben deelgenomen binnen deze klasse (in Posterholt) zijn zeker van deelname, mits ze inschrijven voor of op 11 Maart. Op 11 Maart is er de jaarvergadering deze geld als sluitings datum om voor deze klasse in te schrijven. Iedereen die dan niet heeft ingeschreven is te laat en zal op een reserve lijst komen. Deze lijst onstaat sowieso als er het aantal van 30 coureurs is behaalt. Inschrijven kan via de gebruikelijke weg (secretariaat) of via E-mail aan de Webmaster. Heb je in het afgelopen jaar niet deelgenomen binnen deze klasse schrijf ook dan in, maar dan kan het zomaar zijn dat U op de reseve lijst terecht komt.

Men moet 18 jaar zijn op het moment dat men wil deelnemen aan deze klasse. Inschrijving gebeurd als volgt door een kopie van U geldig legimitatie  bewijs, twee recente pasfoto's en alle gegevens (personalia) in te leveren via een brief aan het secretariaat en/of via E-mail.

 Let wel dat een reserve lijst voor nieuwe coureurs al bestaat en er momenteel al 11 inschrijvingen binnen zijn die recht hebben op direkte deelname binnen deze klasse. Dus wees er vlug bij en doe het nu......

     

 

 

eXTReMe Tracker